4. juni 2009

Epp

Så fekk eg endeleg hentebeskjed frå biblioteket om Gunhild Øyehaugs Vente, blinke. Kor lenge har eg stått på venteliste, tru? Sidan i haust, kan hende?

Berre så synd, då, at eg nett har kjøpt boka sjølv. Eller rettare sagt: Vald henne som innmeldingspremie i Bokklubben Epp, som eg blei lurt til å melde meg inn i av at dei delte ut vakre bøker til alle festivaldeltakarar i Lillehammer. Dei har også eit veldig godt innmeldingstilbod: tre gode bøker (for det er mest berre gode å velje i) OG ei filmboks med anten Woody Allen-filmar eller Oscar-vinnarar (m.a. The Hours).

Eg valde Woody Allen-boksa, Gunhild Øyehaug, Pushwagners Soft City (ekstremt fascinerande bok) og Heidi Marie Krizniks Borte en vinter. Og boka dei delte ut gratis? Axel Jensens Epp, sjølvsagt, illustrert av nettopp Hariton Pushwagner. Er det rart ein blir forlokka?

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, nå ble også jeg forlokka!

caterina sa...

og jeg! jeg har også den hvite, tynne boken med pushwagners heseblesende kunst. vente. blinke leste jeg i fjor. god lesning!

Unknown sa...

Velkomsttilbudet hørtes veldig bra ut. Dette må sjekkes!

Unknown sa...

Sånn! Da er også jeg medlem, og gleder meg til Woody Allen-boxen.

Aina Basso sa...

Sjå der, ja! Inspirerande, denne Epp-klubben. Synest eg burde få nokre pr-kroner for dette innlegget... hm.

Jarle sa...

Men eg er spent på meldinga di av Vente, blinke. Eg har kome til ca side 90, og veit ikkje om eg maktar meir. (Kanskje eg er for gamal...)

Aina Basso sa...

No blei jammen eg litt spent, òg...

Unknown sa...

Ja Aina, om ikke PR-penger, så tenkte jeg at det kanskje hadde vært smart om du vervet meg isteden. Men da jeg leste EPPs hjemmeside, så virket det som om jeg da ville ha gått glipp av DVD-boksen! Du som verver, ville derimot ha fått en gave.
Men kanskje jeg har misforstått...

Aina Basso sa...

Hm! Ja, det ser mindre lukrativt ut for deg å la meg verve deg. Så det er nok betre slik du gjorde det!

Aina Basso sa...

Men forresten: Kva for nokre bøker valde du, Dipso?

Anonym sa...

Hei, jeg er ikke interessert i DVD-boks og kan derfor gjerne verves, om du ønsker gave!

Unknown sa...

Aina: Jeg valgte "Korreksjoner" (som jeg har hørt masse godord om, men som jeg ennå ikke har lest)og "Fyrsten" (fordi det er en klassiker som jeg har lyst til å ha i hylla) og Pushwagner (fordi jeg liker hans strek).

Aina Basso sa...

Anita:
Eg er ikkje så veldig inspirert av vervepremiane, eigentleg. Strykejarn, knivsett og andre huslege kvinnegreier. Så eg vil ikkje snyte deg for verken ei bok ekstra eller filmboks (fin julegåve)!

Dipso:
Høyrest ut som gode val.

Marianne sa...

Nå har jeg også meldt meg inn. Jeg valgte Epp, Pushwagner-boka og Siri Husvedts Når jeg ser deg. Og Woody Allen-filmene. Du burde absolutt få noen pr-kroner for dette innlegget!

Gleder meg til å høre hva du synes om Vente, blinke. Jeg hadde også gledet meg lenge til den, men da jeg endelig fikk fatt på den for et par uker siden orket jeg ikke en gang fullføre den. Har ikke skrevet om den i bloggen enda, men skal gjøre det snart.

Aina Basso sa...

Vi får kome nærare tilbake til kva vi synest om både den eine og andre boka! Eg er nyfiken på Siri Hustvedt, er usikker på om det er noko for meg.

Lille søster sa...

Jeg er også spent på hva du synes om Vente, blinke. Har forresten lånt den nyeste Hustvedt. Men det er jo så mange bøker jeg skal lese.