25. januar 2012

Endeleg omslag

Omslag av Øystein Vidnes
Alt har gått så fort med denne boka, så omslaget som er i katalogen er ikkje den endelege versjonen. Men her er den! Eg er lykkeleg over å ha fått min Kaurismäki-palett frå filmen Le Havre, turkis og raudt, og er svært nøgd med arbeidet formgjevaren, Øystein Vidnes, har gjort.

Som de ser har dette omslaget eit heilt anna uttrykk enn dei tidlegare, som er laga av Stian Hole, samtidig som det på fin måte går i dialog med dei. Eg håper omslaget gjer at boka skyt ut av hylla og opp i hendene på lesarane!

5 kommentarer:

Kari Folvik sa...

Gler meg til å lesa! Likte godt den første boka di og anbefaler ho ofte til lånarar på biblioteket ( nr 2 og), både på grunn av innhaldet og det gode språket.

Elin sa...

Kjempeflott omslag, Aina!

Regner med at vi sees i februar? ;)

Aina Basso sa...

Takk for det!
Viss du kjem til Kirkenes sest vi, ja!

Silje sa...

Likte veldig godt fargene på omslaget og tror det kan skille seg ut fra mengden:-)Jeg hadde senest i går en elev på biblioteket som valgte en bok nesten utelukkende på grunn av det fine omslaget.

Marianne sa...

You cant judge a book osv, men dette var veldig fint, og jeg innrømmer gjerne at omslaget betyr mye når jeg en sjelden gang kjøper bøker av forfattere jeg ikke kjenner.