1. desember 2008

Oh, please, please, please
Let me, let me, let me
Let me
Get what I want
this time

The Smiths

11 kommentarer:

Hilde sa...

Enig.

Anonym sa...

Det ønsket har jeg streifet borti ved flere anledninger, som oftest på fester (men også, for eksempel, i kveldsmørke underganger: in the darkened underpass, i thought, oh god, my chance has come at last, but then a strange fear gripped, and i just couldn't ask).

Ønsket blir vanligvis foranlediget av sterke tantaloskvaler. Jeg har ennå til gode å oppleve at ønsket blir oppfylt. The hills are alive with celibate cries.

Aina Basso sa...

Å ha noko til gode betyr ikkje at det aldri kjem til å hende. Ein har val, ikkje sant? Ein kan få ting til å skje. Eller er det berre eg som trur eg kan meistre verda, at er er lurare enn henne?

Anonym sa...

Jeg er veldig glad i den sangen, særlig når jeg kan spille den og tenke at jeg har omtrent alt jeg kan ønske meg og at de øyeblikkene med total identifikasjon med Morrissey er over (enn så lenge). Slik som nå. Jeg trenger egentlig ikke mer.

Bortsett fra ny laptop. Ny laptop til jul hadde vært fint.

Aina Basso sa...

Bra, Rullerusk!
Laptop hadde vore bra. Eg snuser på MacBook. Men er ho ikkje litt for lita?

Anonym sa...

MacBook er litt lite synes jeg. Og er de ikke ganske så dyre? Det spørs jo om man har behov for å dra den med rundt da. Min laptop bor stort sett på sofaen, så den kan godt ha litt omfang. Den jeg har nå er fra steinalderen og begynner å bli temmelig sliten så for min del er alt en forbedring..

Aina Basso sa...

Alle forfattarane eg har spurt seier: Ja, du MÅ ha MacBook. Ganske mange andre har også sagt det. Men betyr det at eg må det? Kanskje ein vanleg Mac? Eg må jo kunne ta han med i parken, det er jo litt av poenget (er det ikkje?), men sidan eg berre skal ha ein maskin er det kanskje greitt med noko litt større...? Eller? Nokon?

Avil sa...

Eg får alltid det eg vil ha. Eg vil ikkje ha MacBook.

Anonym sa...

Hmf, høres ut som om MacBook er blitt en motegreie i forfatterverden. Kjøp det som passer ditt behov du. Kanskje du og Avil kan starte ny forfatter-laptop trend sammen?

Aina Basso sa...

Men eg veit ikkje kva som passar mitt behov enno. Eg får undersøke litt.

Forøvrig merkeleg kva dette kommentarfeltet utarta til. Frå hjerte smerte til datamaskiner. Dette er noko av det fine med blogging.

Anonym sa...

Ja, jeg liker det veldig godt når kommentarfeltet flyter avgårde og hopper fra et tema til et annet. Det er jo slik samtaler utenfor nettet fungerer.