31. juli 2008

Veldig, veldig snart!

No er det veker, dagar igjen til boka mi kjem, til eg er haustdebutant, til boka lanserast.

Eg har venta så lenge, eg er blitt van med å vente, van med at det er så utruleg lenge til alt skal skje. Men no er det ikkje lenge til.

Snart kjem ho frå trykken, snart held eg henne i handa.
14. august er det lansering for haustbøkene til Samlaget. Først pressekonferanse, deretter forlagsfest. Så veldig, veldig snart!

2 kommentarer:

Jørn Roeim sa...

Å holde sin første bok i hånda for første gang, blir selvfølgelig en fantastisk opplevelse. Bare vær obs på at det også kan være et slags antiklimaks som kan innebære både sorg og savn. En prosess vil da være over, og dermed forsvinner også den veldige forventningen som lenge har fylt tilværelsen. Som i så mange andre sammenhenger her i livet, kan veien mot målet ofte oppleves mer meningsfylt og intenst enn å oppnå det.
Når du står med boka i hånda, er denne prosessen ugjenkallelig over, på godt og vondt. Da må du forholde deg til boka på en ny måte.
Men det tror jeg nok kommer til å gå bra i ditt tilfelle. Det gjelder bare å omstille seg til en ny fase i bokas liv og i ditt liv.

Aina Basso sa...

Ja, kanskje.

Samtidig har eg følt meg ferdig med teksten så lenge. Det er tid for den neste fasen i bokas liv, det eigentlege livet, og det er tid for å gå vidare, kome ut blant lesarane og skrive på nye prosjekt.